Ta vare på bedriften din og miljøet rundt deg

En tydelig CSR-strategi er viktig for alle bedrifter sett fra et bærekraftsperspektiv. Ved å integrere alle faktorer som påvirker samfunnet og miljøet på en positiv måte, kan dere også styrke kunderelasjoner og varemerket deres. Vi tilbyr produkter som er produsert lokalt, miljøvennlige og gjenbrukbare for en mer bærekraftig måte å arbeide på.

Hvordan endrer man egentlig til en bærekraftig arbeidsmåte? Med fokus på miljø og ansatte? Hent inspirasjon fra videoen vår om CSR-strategi.

Digital katalog

Sammen skaper vi bærekraftige innkjøp. Oppdag produktutvalget og alle tipsene våre.

Les hele katalogen her

Bærekraftige produkter

De bærekraftige produktene våre oppfyller høye krav til miljøvennlighet og transparent informasjon.

Se alle produkter
Återvinning • blog

  Innkjøpsguide: Velg søppelsekkene dine

  God avfallshåndtering i bedrifter skal gjøre deg i stand til å garantere hygienen, og ha respekt for miljøet, sikkerhet og trivsel på jobb.

 • blog

  Innkjøpsguide: Velg stativene og lagerhyllene dine med Manutan

  Varene dine blir ofte transportert, lagret, flyttet, beskyttet og klargjort ved hjelp av industrielt utstyr som krever  ekstra oppmerksomhet.

 • blog

  Innkjøpsguide: Velg arkivskapet ditt med Manutan

  Ettersom arbeidslivet er i endring, finnes det mange løsninger tilgjengelig i dag som kan tilpasses til nye bruksområder.

 • blog

  Innkjøpsguide: Velg verkstedstolen din med Manutan

  Hvis du gjør nøye gjennomtenkte valg når du velger verkstedstoler, bidrar du til å forbedre trivselen, og du promoterer "well-working" blant de ansatte.