Populære
Produktgrupper

Har du vanskeligheter med å finne frem i vårt brede sortiment?

Her har vi samlet de mest populære kategoriene for å forenkle din kjøpsprosess.

Bord

Bord

Witre har et stort sortiment av bord til alle typer arbeidsplasser. Vårt sortiment inneholder bord fra kjente varemerker samt vårt eget kvalitetsmerke Manutan. Bordene passer til kontor, lager og industri.

Skap

Skap

Witre har et stort sortiment av skap til alle typer arbeidsplasser. Vårt sortiment inneholder skap fra kjente varemerker samt vårt eget kvalitetsmerke Manutan. Skapene passer til kontor, lager og industri.

Benkebord

Benkebord

Leter du etter en benk til din arbeidsplass? Witre har et bredt sortiment med benker som passer alle typer arbeidsplasser som f.eks kontor, lager, industri og verksteder. Sortimentet inneholder benker som passer utendørs så vel som innendørs. Det store utvalget av benker inneholder produkter fra kjente varemerker samt benker fra vårt eget kvalitetsmerke Manutan.

Stoler

Stoler

En bra stol bidrar til bedre komfort og kan redusere risikoen for ryggproblemer. Vi har et bredt sortiment av stoler som passer alle typer arbeidsplasser. Vi har stoler til kontoret, lageret, verkstedet og andre industrielle miljøer. Vårt sortiment inneholder stoler til bruk utendørs og innendørs samt stoler som ivaretar spesielle ergonomiske behov.

Hyller

Hyller

Witre har et omfattende produktsortiment av hyller og oppbevaringsløsninger som passer til kontor, industri, lager og verksteder. Uansett hvilken hylle eller oppbevaringsløsning du søker er vi sikre på at du finner et bra alternativ blant våre produkter. Vårt sortiment innholder kjente varemerker samt vårt eget kvalitetsmerke Manutan.

Matter

Matter

Leter du etter en matte til arbeidsplassen? Witre har et bredt sortiment av matter til arbeidsplasser som f.eks kontor, lager, industri og verksteder. Vårt produktutvalg inneholder matter fra kjente varemerker samt vårt eget kvalitetsmerke Manutan.

Hei! Jeg hjelper deg mer enn gjerne med større prosjekter samt produkt, leveranse og fakturespørsmål!

69 17 87 00

sales@witre.no