Kniv Olfa SK4 Green

Artikkelnr:   1363M977
X
Kniv Olfa SK4 Green
225 kr ekskl. mva
281,25 kr Inkl. mva
stk.
  • Raske leveranser
  • Minst 3 års garanti
  • 60 dagars retur- og angrerett

Beskrivelse

Skjær med en sikker hånd

  • Automatisk returnerende, trapesformet knivblad. Vendbart blad for både høyre- og venstrehendte. Bladet kan ikke brytes.
  • Skaft av 100 % resirkulert ABS.

Miljøvennlig og/eller sosiale fordeler

Denne emballasjen er 100 % gjenvinnbar, noe som betyr at ved slutten av produktets levetid kan alle dets komponenter gjenvinnes hver for seg via spesifikke gjenvinningsordninger.
Dette produktet er 100 % gjenvinnbart, noe som betyr at ved slutten av produktets levetid kan alle dets komponenter gjenvinnes hver for seg via spesifikke gjenvinningsordninger.
Dette produktet er ergonomisk, noe som betyr at det muliggjør best mulige arbeidsvilkår for helsen og sikkerheten til brukerne (f.eks: i størst mulig grad å unngå muskel- og skjelettplager).
Dette produktet er helt eller delvis resirkulert, noe som betyr at det er laget av materiale som kommer fra resirkuleringsordninger (se den tekniske beskrivelsen hvis du vil ha mer informasjon).
Dette produktet er merket GS («Geprüfte Sicherheit», «Sertifisert sikkerhet» på norsk), noe som garanterer at apparatet har gjennomgått gjeldende sikkerhetstester av et akkreditert sertifiseringsorgan.

Detaljer

Produktinformasjon

Varemerke Olfa green
Pakke stk.

Teknisk spesifikasjon

Modell Sikkerhetkniv
Ergonomisk nei
Blad, bredde 17.5 mm
Resirkulerbar emballasje Ja - 100%
Hus, materiale Plast
GS_VPA ja
Innfellbart blad ja
Resirkulert produkt (%) 100 %
Farge Gul
Blad, materiale Stål
Resirkulerbart produkt Ja - 100%