Tidsgrensen for økten er i ferd med å gå ut på grunn av inaktivitet. Klikk på OK for å forlenge tiden i ytterligere 480 minutter.
X

Klikk å dra for rotasjon














Miljøvennlig og/eller sosiale fordeler
Dette produktet er ergonomisk, noe som betyr at det muliggjør best mulige arbeidsvilkår for helsen og sikkerheten til brukerne (f.eks: i størst mulig grad å unngå muskel- og skjelettplager).
Dette produktet er helt eller delvis resirkulert, noe som betyr at det er laget av materiale som kommer fra resirkuleringsordninger (se den tekniske beskrivelsen hvis du vil ha mer informasjon).
Les mer om våre bærekraftige produkter Dette produktet er helt eller delvis resirkulert, noe som betyr at det er laget av materiale som kommer fra resirkuleringsordninger (se den tekniske beskrivelsen hvis du vil ha mer informasjon).
Detaljer
Produktinformasjon
Varenavn | Kontorstol Key 50 cm - Linea Fabbrica |
---|---|
Varemerke | Linea Fabbrica |
Pakke | stk. |
Teknisk spesifikasjon
Modell | Key høy rygg |
---|---|
Materiale | Polypropylen |
Sete, materiale | Stoff |
Mekanisme | Permanent kontakt |
Ryggstøtte | Høy |
Ben, farge | Svart |
Ryggstøtte, minimal høyde (cm) | 41 cm |
Ryggstøtte, maksimal høyde (cm) | 50 cm |
Sete, bredde (cm) | 46 cm |
Type sete | Stol |
Sete, dybde (cm) | 45 cm |
Minimal sittehøyde (cm) | 43 cm |
Maksimal sittehøyde (cm) | 56 cm |
Garanti (år) | 3 år |
Produktets opprinnelse | Laget i EU |
Justerbart sete | nei |
Monteirng | For å montere |
Type fot | Hjul |
Nakkestøtte | nei |
Regulering ryggstøttehøyde | ja |
Justerbar vekt | ja |
Regulering sittehøyde | ja |
Permanent kontakt | ja |
Standard EN 1021 | EN 1021-1/2 |
30-Reprise 1 pour 1 | No |
Ryggstøtte, materiale | Stoff |
Type understell | Fotkors med hjul |
Sittetid (time) | 5 time |
Stativ, materiale | Plast |
Ergonomisk | ja |
Utvalg fjernarbeid | nei |
Resirkulert produkt (%) | 56 % |
Armlener | nei |
Dokumentasjon
Velg et produkt for å vise tilgjengelig dokumentasjon
Våre anmeldelser er ekte og pålitelige. For å finne ut mer om våre autentiserings- og kontrollprosedyrer, Klikk her.