Vi hjelper deg med å velge riktig jekketralle

Jekketrallen er lagerets arbeidshest og nøkkelen til effektiv godshåndtering Witre Manutan har et bredt sortiment av jekketraller som er tilpasset ulike behov og med funksjoner som forenkler arbeidet.

Jekketralle

Den klassiske jekketrallen er et godt hjelpemiddel som forenkler godshåndteringen. Skån din kropp mot tunge løft og reduser risikoen for ulykker og skader.

Sakseløftevogn

Med denne kan du å forflytte å løfte gods opp til en bekvem og ergonomisk rett arbeidshøyde. Sakseløftevognen fungerer faktisk som et justerbart og fleksibelt arbeidsbord

Jekketralle med vekt

En jekketralle med innbygget vekt forenkler arbeidet når man vil vite vekten på godset. Vei ditt gods raskt og enkelt på jekketrallen.

Motorisert Jekketralle

Motoren håndterer selve løftet og brukeren sparer energi og krefter. En motorisert jekketralle sikrer god ergonomi og virker forebyggende mot belastningsskader.


Har du spesifikke krav til din jekketralle

Hvor skal jekketallen benyttes. Må jekketrallen tilfresstille speisielle krav grunnet miljøet den skal brukes i?

Hvilken gaffellengde?

Det vanligste er 1150 mm. Da kan man enkelt håndtere europaller fra både kortsiden og langsiden. Kortere gafler brukes i trangere rom eller hvis man vil håndtere pallen fra langsiden. Hvis man håndterer pallen fra kortsiden, kan det bli ustabilt med 910 mm gafler.

Fuktig miljø eller miljø med strenge hygienekrav?

Hvis jekketrallen skal brukes i fuktig miljø eller miljø med strenge hygienekrav, anbefaler vi galvanisert eller rustfri jekketralle fra BT. Den rustfrie palleløfteren tåler de aller tøffeste forhold, som for eksempel eksponering mot saltvann.

Er det behov for innebygget vekt?

Perfekt når godsets tyngde skal angis. Witre Manutan har flere modeller med ulik nøyaktighet. Velg hvor detaljert informasjon om vekten du har behov for.

Hva er quicklift?

Quicklift, eller hurtigløft, er nøyaktig som navnet sier: hjelp til å løfte pallen ekstra hurtig. Hurtigløftfunksjonen gjør at gaflene når pallen på første pumpetak og løfter på andre. Går automatisk over til normal løftehastighet når lasten overstiger 150 kg.


Singelhjul

Singelhjul er best ved håndtering av lettere lass, flatt gulv eller hvis man må håndtere pall fra langsiden.

Boggihjul

Boggihjul er best hvis man har tungt lass eller litt ujevnt underlag, for eksempel lastebilplan, grusgulv, dørstokker og ramper.

Polyuretan

Polyuretan er mykere og mer stillegående enn nylon og har samtidig høyere kvalitet. Et bedre valg ved transport på ujevnt gulv og på lastebilplan.

Nylonhjulene

Nylonhjulene ruller lett på hardt gulv. Det beste alternativet ved håndtering av tungt gods.

Klatrehjul

Det kan være behov for klatrehjul under gaffelspissen hvis man ofte håndterer paller fra langsiden og kjører på tvers av pallen.


Vi hjelper deg å få en bedre arbeidsplass

Vi gir deg personlig hjelp med både gunstige volumkjøp av enkeltprodukter samt mer omfattende prosjekter.

Det kan handle om blant annet garderobeskap, avfallshåndtering, kontormøbler, konferansemøbler, hyller og kjemikaliehåndtering.

Be om tilbud - Vi svarer innen 30 minutter