Å tilby deg et tilpasset besøk er veldig viktig for oss!
Ved å klikke på "Tillat alle cookies", vil vår webplattform kunne utveksle cookies med din nettleser. Denne informasjonen gjør det mulig for vårt markedsføringsteam og våre internettpartnere å måle ytelsen til vår WEB og analysere dine kjøpspreferanser. Det betyr at vi kan tilby deg produkter som er enda bedre tilpasset dine behov og sende deg rett reklame. Hvis du vil vite mer om formålene og preferansene til hver type cookie, kan du klikke på "Cookieinnstillinger".
Og hvis du velger å fortsette besøket ditt uten cookies, så er du også velkommen til det! For å finne ut mer, se vår Cookies policyen.
Tidsgrensen for økten er i ferd med å gå ut på grunn av inaktivitet. Klikk på OK for å forlenge tiden i ytterligere 120 minutter.
Engangshanske, 0,06 mm nitril, ekstra fingertuppgrep, pudderfri, Cat. III, blå, godkjent for mathåndtering, lateksfri. Ekstremt god fingertuppfølelse, ekstra smidig. Beskyttelse mot kjemikaliesprut, godkjent for mathåndtering. Smitte, kontakt med urenheter. Viktigste bruksmiljøer: Engangsbruk, skitne miljøer. Lengde: 240 mm.
Engangshanske, 0,06 mm nitril, ekstra fingertuppgrep, pudderfri, Cat. III, blå, godkjent for mathåndtering, lateksfri. Ekstremt god fingertuppfølelse, ekstra smidig. Beskyttelse mot kjemikaliesprut, godkjent for mathåndtering. Smitte, kontakt med urenheter. Viktigste bruksmiljøer: Engangsbruk, skitne miljøer. Lengde: 240 mm.
Engangshanske, 0,06 mm nitril, ekstra fingertuppgrep, pudderfri, Cat. III, blå, godkjent for mathåndtering, lateksfri. Ekstremt god fingertuppfølelse, ekstra smidig. Beskyttelse mot kjemikaliesprut, godkjent for mathåndtering. Smitte, kontakt med urenheter. Viktigste bruksmiljøer: Engangsbruk, skitne miljøer. Lengde: 240 mm.
200 stk./pkn.
Detaljer
Produktinformasjon
Varenavn
Engangshansker Tegera 84301, nitril, upudret
Pakke
pakke med 200 stk.
Teknisk spesifikasjon
Modell
Upudret
Materiale
Nitril
Type
Engangshanske
Våre anmeldelser er ekte og pålitelige. For å finne ut mer om våre autentiserings- og kontrollprosedyrer, Klikk her.