Oppsamlingskar & Miljøpaller

Filtrer på

Oppsamlingskar er essensielle for å sikre trygg og effektiv håndtering av farlige væsker og kjemikalier i ulike arbeidsmiljøer. Disse spesialiserte beholderne er designet for å fange opp og inneholde søl og lekkasjer, og dermed bidra til å forhindre forurensning av miljøet og skader på mennesker og eiendom.

Et oppsamlingskar kan være laget av ulike materialer, inkludert stål, plast eller betong, avhengig av bruksområde og krav til holdbarhet og kjemikaliebestandighet. Disse karene er vanligvis utstyrt med en solid bunn og høye kanter for å hindre at søl eller lekkasjer sprer seg til omkringliggende områder.

I industrielle miljøer brukes oppsamlingskar ofte under lagring og håndtering av olje, kjemikalier, brennbare væsker og andre farlige substanser. Disse karene plasseres vanligvis under fat, tanker eller beholdere for å fange opp eventuelle søl eller lekkasjer og forhindre forurensning av gulvet eller omkringliggende områder.

Oppsamlingskar finnes i ulike størrelser og kapasiteter for å imøtekomme ulike behov og krav til lagring og håndtering av væsker. Fra små kar for bruk under individuelle fat til store kummer for oppbevaring av flere beholdere samtidig, er det et bredt utvalg av alternativer å velge mellom.

Ved å velge riktig oppsamlingskar og implementere effektive rutiner for bruk og vedlikehold, kan bedrifter oppfylle kravene til miljø- og sikkerhetsregelverk og minimere risikoen for uhell og forurensning. Et godt utformet og riktig plassert oppsamlingskar kan være avgjørende for å sikre en sikker og ansvarlig håndtering av farlige væsker og kjemikalier i arbeidsmiljøet.