price-hero

Manutan EXPERT - kvalitet til beste pris

Manutan Expert

Et kvalitativt alternativ produsert i Europa til fordelaktige priser

For dere som søker kvalitet til konkurransedyktige priser, tilbyr vi hos Manutan EXPERT et utvalg av profesjonelt utstyr til priser som er opptil 20% lavere enn markedsprisene. Hva er vår hemmelighet? Lokal sourcing og en bærekraftig tilnærming fordi vi tror på en mer bærekraftig og etisk verden.

En uslåelig verdi for pengene

På Manutan EXPERT er vi stolte av å kunne tilby dere en flott mulighet til å gjøre betydelige besparelser uten å kompromisse med kvaliteten: Vårt mål er å tilby dere bærekraftig, høykvalitets B2B-utstyr til beste pris, uavhengig av størrelsen på selskapet eller bransjen dere er i. Fordelt på 8 produktkategorier, er våre referanser vanligvis 20% billigere enn markedsgjennomsnittet for identisk kvalitet.

Vi streber også etter å unngå "overkvalitet", et fenomen hvor et produkts kvalitetsnivå overstiger brukernes faktiske behov. Takket være vår utmerkede kunnskap om kundene våre, kan vi sette standarden på riktig nivå for å tilby dere konsistent kvalitet. Og denne produktkvaliteten kommer med servicekvalitet: over 80% av våre merkevarer er på lager i Europa, så de er umiddelbart tilgjengelige for levering.

Men det er ikke alt! Takket være vårt brede tilbud av avansert utstyr til konkurransedyktige priser, kan dere forbedre sikkerheten i bedriften samtidig som dere forbedrer velvære og produktivitet blant de ansatte. Blant de tusenvis av produkter som er tilgjengelige, i vårt sortiment, finner dere over 350 ergonomiske produkter designet for å forebygge muskuloskeletale lidelser og andre yrkessykdommer.

Til slutt betyr et valg av Manutan EXPERT et bidrag til mer effektiv budsjettforvaltning ved å optimalisere deres long tail spending, noe som reduserer skjulte kostnader relatert til administrativ håndtering og leveringskostnader. Dere kan da allokere budsjettet deres til verdiskapende poster.

Löftet om europeisk tillverkning

Over tre fjerdedeler av våre Manutan EXPERT-produkter er produsert i Europa, og vi arbeider kontinuerlig for å øke dette tallet. I tillegg til å forsvare kunnskapen hos europeiske selskaper og støtte relokaliseringen av industrien, garanterer vårt valg av lokal sourcing en reduksjon av deres karbonavtrykk ved å påvirke transporttiden for produkter, noe som er ansvarlig for en fjerdedel av karbondioksidutslippene. Og å kjøpe lokalt betyr å implementere et smidig leveransesystem i deres selskap slik at dere kan være mer responsive til markedsfluktuasjoner.

Våre Manutan EXPERT-produkter viser streng overensstemmelse med kvalitets-, helse- og sikkerhetsstandarder. Dette inkluderer personlig verneutstyr (PPE), som er avgjørende for å gjennomføre deres politikk for forebygging av arbeidsplassrisiko. Ved å velge Manutan EXPERT støtter dere derfor ikke bare lokalt kunnskap og reduserer deres miljøavtrykk, men investerer også i sikkerheten og velværet til deres ansatte.

Upptäck våra storsäljare

Bläddra igenom ett urval av några av våra nyckelreferenser från varje produktkategori och se själv varför Manutan EXPERT är det föredragna valet för många företag:

Ekspertprodukter for ethvert behov

Intervju med en ekspert fra Manutan

Sabrina, prisleder i Manutan EXPER

"Med min omfattende erfaring med prissetting og markedsanalyse, sørger jeg for at Manutan EXPERT tilbyr den beste verdien for pengene til våre kunder. Vår opp til 10-års garanti som gjelder for de fleste av våre produkter, viser vårt engasjement for kvalitet og bærekraft. Vi har klart å posisjonere våre priser i gjennomsnitt 20% lavere enn store merkevarer, uten å gå på akkord med kvaliteten, tvert imot. Min ekspertise gjør at jeg effektivt kan forstå og oppfylle de reelle behovene til profesjonelle brukere ved å tilby rimelige, høykvalitets løsninger for å levere den beste prisen."

Kontakt oss nå for skreddersydde strategier som vil skyte din bedrift til nye høyder. En skreddersydd opplevelse venter på deg med Manutan EXPERT!

Oppdag vårt kvalitetstilbud til den beste prisen!

Oppdage