quality-hero

Manutan EXPERT - Din trofaste leverandør av slitesterkt og profesjonelt utstyr

Manutan Expert

Manutan EXPERT: Kvalitet i fokus

Høy kvalitet, garantert i opptil 10 år

Vi legger spesiell vekt på kvaliteten på hvert produkt i vårt Manutan EXPERT-sortiment. Ved å velge våre produkter, får du ikke bare fordelen av en konkurransedyktig pris, men også enestående garanti i opptil 10 år, uten ekstra kostnad. Kun personlig verneutstyr (PPE) og elektriske produkter er garantert i 3 år. Forbruksvarer og forgjengelige varer er ikke garantert.

Våre eksperter velger nøye ut og tester hver eneste Manutan EXPERT-referanse for å sikre en uovertruffen nivå av kvalitet og holdbarhet. Og dette gjelder også for komplekse produkter: Testene overlates deretter til uavhengige laboratorier.

Vi tar hensyn til de mest kritiske aspektene under testingen:

  • Optimal sikkerhet for brukerne;
  • Renhet og kvalitet på overflater;
  • Enkel montering for funksjonelle resultater;
  • Robusthet under reelle driftsforhold.

Ethiske og bærekraftige partnere

På Manutan EXPERT bryr vi oss om å tilby deg produkter som samsvarer med dine mål for bærekraftig innkjøp. Vi er stolte over å samarbeide med partnere og leverandører som deler våre etiske og miljømessige verdier. Over 85% av partnerne våre følger vår Bærekraftige og Etiske Innkjøpscharter, noe som garanterer respekt for menneskerettigheter, kampen mot tvangsarbeid og fremme av rettferdige arbeidsforhold.

Vi velger partnerne våre etter en grundig evaluering: stedlige revisjoner, selv-evalueringer, sosiale revisjoner, osv. Hvis resultatene ikke er overbevisende, tilbyr vi å støtte selskapet slik at det kan implementere en korrektiv tiltaksplan.

Rask og pålitelig levering

Vi vet at rask levering er avgjørende for deg. Derfor er flertallet av produktene våre fra Manutan EXPERT tilgjengelige på våre europeiske lager, klare til å sendes ut på rekordtid. Få levering på bare 24 til 48 timer.

I tillegg lagerfører vi over 80 % av produktene fra vårt brede utvalg: Dette reduserer ordreforberedelsestidene samtidig som det forhindrer mangel.

Vårt sterke engasjement for miljøet

Blant vårt brede utvalg av produkter, sikter vi mot å tilby et stadig økende antall bærekraftige utstyr, designet med holdbarhet og miljøbevissthet i tankene.

Vårt bærekraftige sortiment fra Manutan EXPERT er basert på solide kriterier: For eksempel bærer produktene en anerkjent miljømerking, de er laget av ett eller flere resirkulerte materialer, eller de er bruktvarer.

Et annet løfte fra Manutan EXPERT er at lokal innkjøp er en av våre prioriteringer med mål om å:

  • Redusere karbonfotavtrykket til produktene våre;
  • Støtte den lokale industrien;
  • Forhindre mangel på grunn av geopolitiske hendelser.

Oppdag vårt brede utvalg av produkter

På Manutan EXPERT tilbyr vi deg et variert utvalg som dekker alle dine profesjonelle behov, fra kontormøbler til sikkerhets- og hygieneutstyr.

Utforsk våre 11 hovedproduktkategorier og finn den perfekte løsningen for bedriften din:

Ekspertprodukter for ethvert behov

Ekspertuttalelser

Thibault, kvalitetssjef på Manutan EXPERT

"Med mine 20 års erfaring innen kvalitetsledelse er jeg stolt av arbeidet vårt. Våre garantier på 10 år for de fleste produkter og 3 år for elektriske produkter og PPE viser hvor grundige våre tester og analyser er, inkludert de som utføres av uavhengige laboratorier. Jeg akselererer tiden for å reprodusere 10 års bruk av et møbel på noen få timer. Hvert produkt fra Manutan EXPERT er synonymt med holdbarhet og sikkerhet og garanterer alle profesjonelles tilfredshet. I tillegg støtter denne iboende holdbarheten vårt bærekraftsengasjement, som kobler overlegen kvalitet og miljøomsorg. Karrieren min har lært meg at kvalitet er grunnlaget for å vinne våre kunders tillit og en viktig søyle for vårt miljøansvar."

Bli med de mange bedriftene som stoler på vårt profesjonelle utstyr og forbruksvarer. Velg kvalitet, bærekraft og etikk med Manutan EXPERT. Vi er her for å støtte deg i alle prosjektene dine. Kontakt oss i dag!

Utforsk våre produkter som er garantert i opptil 10 år!

Utforske