offer-hero

Manutan EXPERT - din destinasjon for et komplett utvalg av profesjonelle produkter

Manutan Expert

Et produktsortiment tilpasset profesjonelle behov.

På Manutan EXPERT inviterer vi deg til å oppdage vårt brede utvalg av hverdagsprodukter designet for å møte alle dine profesjonelle behov. Vi er opptatt av å tilby deg kvalitetsutstyr som er bærekraftig og rettferdig priset, alt innenfor et allsidig utvalg som dekker 11 essensielle produktkategorier.

Løsninger for enhver arbeidsplass

Manutan EXPERT er synonymt med mangfold og høy kvalitet. Enten det gjelder kontoret ditt, lageret, verkstedet eller byggeplassen din, tilbyr vi tusenvis av produkter, og hvert år legger vi til rundt 500 nye.

Hvert produkt er nøye utvalgt av våre eksperter. For å gjøre dette vurderer de produktkvaliteten og, i økende grad, dens bærekraft og lokale produksjon, samtidig som de sikrer den beste prisen.

Vårt mål? Å garantere en “velfungerende miljø ” på bedriften din og støtte deg i dine daglige aktiviteter, enten du er en liten bedrift eller et stort konsern. Vårt profesjonelle utstyr av høy kvalitet er bygget for å vare, fordi vi vet at dette er avgjørende for at du skal kunne forbedre dine interne prosesser samtidig som du sikrer de ansattes sikkerhet.

Vi legger også stor vekt på å fremme modularitet og kompatibilitet med Lean Management. Bedriften din må være fleksibel og reaktiv for å opprettholde ytelsen når markedet utvikler seg. En modulær arbeidsstasjon kan forbedres med ulike alternativer (hjul, elektrisk hylle, oppbevaringsseparatører osv.).

Disse optimaliseringsmulighetene forbedrer arbeidsflyt: Du kan si farvel til oppgaver som ikke legger verdi til og unødvendige bevegelser. Oppbevaring og kommunikasjon forenkles takket være utstyr som skuffer, oppslagstavler eller glasskap for oppbevaring. Nesten 350 av våre Manutan EXPERT-produkter er kompatible med Lean Management.

Rask og pålitelig levering av produkter

Vi vet at tid er verdifull i den profesjonelle verdenen. Når du kjøper utstyr, trenger du det så raskt som mulig. Å risikere produksjonsstopp og potensielle økonomiske tap er uakseptabelt! For å sikre denne responsiviteten, som er avgjørende for din bedrifts levedyktighet, har vi forpliktet oss: Over 80% av produktene i vårt brede utvalg er lagret på våre lager og er klare til å bli sendt ut raskt, innen 1-3 dager avhengig av mottakssted.

Et forpliktelse til kvalitet og bærekraft

På Manutan EXPERT øker antallet bærekraftige produkter i vårt sortiment kontinuerlig. Vi er derfor stolte over å kunne tilby deg et sortiment som hovedsakelig er lokalt kilde, med over tre fjerdedeler av produktene våre produsert i Europa. I tillegg til å begrense CO2-utslippene fra transport av varer, er dette valget en effektiv måte å støtte lokal økonomisk utvikling på.

En annen forpliktelse fra Manutan EXPERT er at mange produkter fra vårt omfattende sortiment er designet med resirkulert materiale og/eller er resirkulerbare. Og siden vi ikke gjør ting halvveis, sørger vi også for å bruke resirkulert og resirkulerbart emballasjemateriale.

Vi følger Manutan-gruppens visjon, som anvender sitt oppdrag "Entreprenørskap for en bedre verden" på alle sine prosesser, inkludert anskaffelse. Så på Manutan EXPERT velger vi nøye våre partnere og leverandører for å sikre at de deler våre etiske prinsipper og implementerer dem.

Til slutt er alle våre produkter av høy kvalitet. Men dette kravet kommer ikke på bekostning av prisen: Vårt Manutan EXPERT-sortiment markedsføres til en konkurransedyktig pris sammenlignet med markedet for å være tilgjengelig for så mange bedrifter som mulig.

Our expert's opinion

Maximilien, Warehouse Category Manager at Manutan EXPERT

"With over 15 years of experience in logistics and warehouse management, I have a clear vision of our clients’ requirements. At Manutan EXPERT, we make a point of offering an extensive range of warehouse equipment, from sophisticated storage solutions to ergonomic handling tools. My career has taught me the importance of quality, reliability and efficiency. This expertise guides my product choices to ensure our range precisely meets professionals’ needs, and I always keep my inventory up to date to be able to ship as rapidly as possible."

Our expert's opinion

Marine, Head of Sustainable Range at Manutan EXPERT

"My role at Manutan EXPERT is to expand our sustainable product range, in line with our commitment to sustainable development. Increasing our sustainable offering is strategic. By strengthening our range with sustainable products and increasing our European sourcing, we are responding to environmental challenges while ensuring quality. This approach reflects our commitment to combine performance and environmental responsibility, thus providing our professional clients with environmentally friendly solutions without compromising on effectiveness."

Find everything your company needs in one place!

View all