Sadelstol Mini Sway Flexmatic

Artikkelnr: : Velg farge
X
Sadelstol Mini Sway Flexmatic
8 730 kr ekskl. mva
10 912,50 kr Inkl. mva
stk.
Farge : Velg din Farge
Produktprisen kan bli oppdatert på bakgrunn av dine valg
  • Raske leveranser
  • Minst 3 års garanti
  • 60 dagars retur- og angrerett

Beskrivelse

  • Sway-stolens understell er svært fleksibelt, noe som betyr at du hele tiden kan gjøre små mikrobevegelser mens du sitter. Med Sway som sittestøtte får du bedre vektfordeling og kan bruke de store muskelgruppene i bena mens ryggen slapper av. Samtidig kan du bevege deg hele tiden. Stolen har salsetet Mini med en kjerne av tre, polstring av kaldskum og trekk av stoff. Setets mål er 38 x 29 x 23 cm og er den minste av våre salseter. Med Flexmatic stilles setet automatisk inn til optimal sittestilling (uten ryggstøtte). På stoler med Flexmatic tilpasses sittevinkelen ut fra tyngdepunktet, slik at brukeren alltid sitter komfortabelt og dynamisk med aktiverte ryggmuskler. Flexmatic gir både bevegelsesfrihet og optimal støtte.
Cura-stoff Cura-stoffet er Oeko-Tex-sertifisert og merket med EU Ecolabel. Cura, som kommer fra produsenten Gabriel, er et moderne stoff med en varm og innbydende følelse og vakker meleringseffekt. Cura har en myk og fyldig struktur og er svært slitesterkt. Cura er et allsidig, tofarget møbelstoff i 98 % resirkulert polyester (etter bruk). 3D-stoff, Runner Vårt aller nyeste stoff i sortimentet er dette 3-dimensjonale Runner-stoffet, som har en svært dyp struktur som gir en spennende visuell effekt og som derfor gir stolen et spesielt preg. En frisk og sportslig design. Miljøvennlig - Oeko-Tex 100-sertifisert. Polyester. Slitestyrke: 70.000 (martindale).

Detaljer

Produktinformasjon

Varenavn Sadelstol Mini Sway Flexmatic
Varemerke Global
Pakke stk.

Teknisk spesifikasjon

Modell stoler Høy
Type bunn Sentral
Sete, bredde (mm) 380 mm
Sete, dybde (mm) 290 mm
Sete, materiale Stoff
Minimal sittehøyde (mm) 610 mm
Maksimal sittehøyde (mm) 800 mm
Maksimal belastning (kg) 110 kg

Disse anmeldelsene er autentiske. Anmeldelser som ikke er direkte relatert til produktet eller tjenesten eller som ikke følger Servicevilkår avvises