Avfallshåndtering

Utstyr din virksomhet så du oppnår et mer bærekraftig
og sikkert arbeidsmiljø

På tide å oppdatere avfallshåndteringen?

Et velfungerende avfallssystem er bra for naturen og effektivt for bedirften Mange bedrifter opplever høye utgifter knyttet til håndtering av restprodukter og avfallshåndtering. Med en god plan og gjennomtenkte løsninger og kan man spare mye penger.

First Image

Finn avfallsløsningen som dekker ditt behov!

Ta utgangspunkt i aktuelt arbeidsmijø når du skal supplere din avfalshåndtering.
Velg underkategori og benytt deg av vårt utvalgsfilter når det er mange alterantiver.

Kontor/innendørs

Offentlig miljö

Kildesorteringsprodukter, sekkestativ og søppelbøtter til både generelle og spesifikke behov. Produktene bør komplettere hverandre og være strategisk utplasserte. Da sikrer du et enkelt, miljøvennlig og hygiensk miljø på kontoret, i lunsjrommet eller i andre personalrom.

Industri/Miljørom/Utendørs

Offentlig miljö

Søppeltønner, askebegere og andre avfallshåndteringsprodukter som passer like bra i søppelrommet som på gjennvinningsstasjonen eller utendørs. Alle produkter bør tåle røff behandling og varierende temperaturer.

Offentlige miljøer

Produkter som plasseres i offentlige miljøer må være pene å se på, lette å vedlikeholde og robuste. Avfallsbeholdere, søppelkasser og kildesortering skal være lette å holde rene, enkle å tømme og det må være uproblematisk å skifte sekker o beholdere.

Offentlige miljøer

Restauranter og Næringsmiddelindustri

På restauranter og i annen virksomhet hvor man behandler mat er det viktig å ha en enkle og renslig håndtering av matavfall. Næringsmiddelgodkjente og fargekodede beholder med stort volum og fotpedaler bidrar til en enklere hverdag og sikrer god kvalitet på arbeidet.

Restauranter og Næringsmiddelindustri

Håndtering av kjemikalier

Å ha riktig produkt i umiddelbar nærhet ved håndtering av kjemikalier og farlig avfall er en forutsetning for å beskytte miljøet og de ansatte. Søppelkasser, oppsamlingskar og absorbenter skal tåle kjemikalier og være tilpasset de stoffene og væskene dere håndterer.

Håndtering av kjemikalier