Markedets bredeste sortiment av

Transport- & Løfteutstyr

Produkter som sikrer lønnsom logistikk

Gode transport løsninger og korrekt løfteutstyr er en nøkkelfaktor for effektiv materiallogistikk. Vi har markedets bredeste sortiment og således alle produktene du trenger for at dine arbeidsdager skal være problemfrie og effektive. Dette gjelder uansett om du arbeider innen industri, lager eller på et kontor.

Vagnar

Vogner og traller

Vårt fulle sortiment inkluderer mer enn 800 ulike modeller av vogner og traller. Vi dekker alla typer arbeidsplasser uansett behov eller krav. Vi har forenklet det hele ved å gjøre et lite utvalg av våre bestselgende produkter. La deg inspirere av disse eller benytt vår kjøpsguide for vogner.

Vagnar

Vogner for kontor

Vogner for lager

Vogner til industrien

Handlekurver for butikk

Tralle

Magasintralle

Lyftutrustning

Løfteutstyr

Vi har løfteutstyret du trenger for krevende løfteoppdrag og transporter på ditt lager eller verksted. Vi har jekketraller og løftevogner, stablere og løftebord samt jekker og løfteblokker. Alt for å bidra til effektive og sikre arbeidsplasser. Bruk gjerne vår jekketralleguide om du er usikker på hvilket produkt du skal velge.

Lyftutrustning

Jekketralle

Løftebord

Sakseløftevogn

Stabler

Cyklar

Sykler

For rask og ergonomisk forflytning; Se våre transportsykler. Vi har et bredt sortiment av pakke- og sparkesykler. Alle holder høy kvalitet og er fra kjente produsenter som ErgoBjörn og Monark.

Cyklar

Sykler

Hei! Jeg hjelper deg mer enn gjerne med større prosjekter samt produkt, leveranse og fakturespørsmål!

phone69 67 69 62

mailsales@witre.no

Kontakt