Å tilby deg et tilpasset besøk er veldig viktig for oss!
Ved å klikke på "Tillat alle cookies", vil vår webplattform kunne utveksle cookies med din nettleser. Denne informasjonen gjør det mulig for vårt markedsføringsteam og våre internettpartnere å måle ytelsen til vår WEB og analysere dine kjøpspreferanser. Det betyr at vi kan tilby deg produkter som er enda bedre tilpasset dine behov og sende deg rett reklame. Hvis du vil vite mer om formålene og preferansene til hver type cookie, kan du klikke på "Cookieinnstillinger".
Og hvis du velger å fortsette besøket ditt uten cookies, så er du også velkommen til det! For å finne ut mer, se vår Cookies policyen.
Tidsgrensen for økten er i ferd med å gå ut på grunn av inaktivitet. Klikk på OK for å forlenge tiden i ytterligere 120 minutter.
Etikettholder og bred åpning for enkel identifisering av innhold.
Laget i EU
3 år
Miljøvennlig og/eller sosiale fordeler
Denne emballasjen er 100 % gjenvinnbar, noe som betyr at ved slutten av produktets levetid kan alle dets komponenter gjenvinnes hver for seg via spesifikke gjenvinningsordninger. Dette produktet er 100 % gjenvinnbart, noe som betyr at ved slutten av produktets levetid kan alle dets komponenter gjenvinnes hver for seg via spesifikke gjenvinningsordninger.
Detaljer
Produktinformasjon
Varenavn
Lagringsbeholder som kan stables, Volum: 0.4 L, Materiale: Plast, Totallengde: 90 mm, Totalbredde: 105 mm
Pakke
stk.
Teknisk spesifikasjon
Volum (L)
0.4 L
Materiale
PLAST
Totallengde (mm)
90 mm
Totalbredde (mm)
105 mm
Totalhøyde (mm)
55 mm
Farge
BLÅ
Materiale
POLYPROPYLEN
Kompatibel etikett
Ja
Effektiv høyde (mm)
42 mm
Resirkulerbar emballasje
JA - 100%
Resirkulerbart produkt
JA - 100%
Lagerbokser kapasitet (Spekter)
LITEN (0,3 - 3 L)
Produktets opprinnelse
Laget i EU
Miljø
LAGER
Garanti (år)
3 ÅR
Kjøkken
NEI
Effektiv bredde (mm)
92.3 mm
Kan stables
JA
Bruk
ORGANISER
Bestandige mot
Oljer, fett
Delbar
NEI
Størrelse
SMALL VOLUME
Effektiv lengde (mm)
66.2 mm
Våre anmeldelser er ekte og pålitelige. For å finne ut mer om våre autentiserings- og kontrollprosedyrer, Klikk her.