Makulator Ideal 2604

Artikkelnr:

  20329
Dele produkt
X
Makulator Ideal 2604
18 080 kr  ekskl. mva
22 600 kr Inkl. mva
stk.

Beskrivelse

  • Kraftig makulator til kontinuerlig bruk. Multifunksjonsstrømbryter som indikerer start, stopp og reversfunksjon ved å lyse i ulike farger. ECC (Electronic Capacity Control): Indikerer papirkapasitet for å unngå unødig papirstopp pga. for mye papir innmatet av gangen. Overopphetingsvern. Automatisk start/stop. Greier CD/DVD-er.
  • IDEALs makulatorer er utstyrt med elektronisk styrt transparent sikkerhetsluke som slår av maskinen i nedfelt stilling og begrenser innmating av papirmengde til det maskinen greier. Maskinene er også utstyrt med EASY SWITCH multifunksjonsbryter som styrer maskinen og indikerer start, stopp og reversfunksjon ved å lyse i ulike farger. Automatisk reversfunksjon og avslagning ved papirstans eller dersom avfallssekken må bytte.

IDEALs makulatorer er utstyrt med elektronisk styrt transparent sikkerhetsluke som slår av maskinen i nedfelt stilling og begrenser innmating av papirmengde til det maskinen greier. Maskinene er også utstyrt med EASY SWITCH multifunksjonsbryter som styrer maskinen og indikerer start, stopp og reversfunksjon ved å lyse i ulike farger. Automatisk reversfunksjon og avslagning ved papirstans eller dersom avfallssekken må bytte.

Produktinformasjon

Varenavn Makulator Ideal 2604, Volum: 100 L, Sikkerhetsnivå: P-2, Partikkelstørrelse: Droite , Høyde: 926 mm
Varemerke Ideal
Pakke stk.

Teknisk spesifikasjon

Høyde (mm) 926 mm
Bredde (mm) 495 mm
Volum (L) 100 L
Innmatingsbredde (mm) 260 mm
Partikkelstørrelse Droite
Vekt (kg) 48 kg
Utvalg fjernarbeid nei
Dybde (mm) 470 mm