Plastbakk blå perforert 19-24 l

X
Plastbakk blå perforert 19-24 l
24 L
345,00 kr
 ekskl. mva
431,25 kr Inkl. mva
stk.
Artikkelnr:   801M125
Se 2 alternativer
  • Raske leveranser
  • Minst 3 års garanti
  • 60 dagars retur- og angrerett

Beskrivelse

  • Forsterkede hjørner gjør den ekstra stabil ved stabling. Enkel å fylle på, og det er enkelt å komme til innholdet. Enkel transport med åpne, ergonomiske håndtak. Etikettholder for rask identifisering av innholdet. Glatte vegger for enkel rengjøring. Kasse som kan stables med andre kasser og paller av europastandard. Vegger og bunn tåler oljer, fett, syrer og baser. Helt resirkulerbar kasse. Husk å bestille lokk.
  • 35 kg
  • ja
  • ja
  • 3 år

Miljøvennlig og/eller sosiale fordeler

Denne emballasjen er 100 % gjenvinnbar, noe som betyr at ved slutten av produktets levetid kan alle dets komponenter gjenvinnes hver for seg via spesifikke gjenvinningsordninger.
Dette produktet er 100 % gjenvinnbart, noe som betyr at ved slutten av produktets levetid kan alle dets komponenter gjenvinnes hver for seg via spesifikke gjenvinningsordninger.

Detaljer

Produktinformasjon

Varenavn Plastbakk blå perforert 19-24 l, Volum: 19 L, Kan stables: ja, Totalhøyde: 220 mm, Totalbredde: 300 mm
Varemerke Bito
Pakke stk.

Teknisk spesifikasjon

Volum (L) 19 L
Totallengde (mm) 400 mm
Totalbredde (mm) 300 mm
Totalhøyde (mm) 220 mm
Effektiv bredde (mm) 268 mm
Kan stables JA
Effektiv høyde (mm) 202 mm
Type bunn PERFORERTE
Type vegg PERFORERT
Kjøkken JA
Maksimal last (kg) 35 kg
Maksimal statisk stabling 250 kg
Materiale POLYPROPYLEN
Farge BLÅ
Størrelse SMALL VOLUME
Garanti (år) 3 ÅR
Bruk LAGER
Kjølt/dypfryst JA
Miljø NÆRINGSMIDDELMILJØ, LAGER
Stablebokser kapasitet (Spekter) LITEN (1 - 20 L)
Resirkulerbart produkt JA - 100%
Resirkulerbar emballasje JA - 100%
Minimal brukstemperatur (°C) -20 °C
Maksimal brukstemperatur (°C) 90 °C
Produktets opprinnelse Laget i Tyskland
Etikettholdere På de fire sidene

Våre anmeldelser er ekte og pålitelige. For å finne ut mer om våre autentiserings- og kontrollprosedyrer, Klikk her.