Plastbakk blå perforert 62-82 l

X
Plastbakk blå perforert 62-82 l
62 L
575,00 kr
 ekskl. mva
718,75 kr Inkl. mva
stk.
Artikkelnr:   801M129
Se 2 alternativer
  • Raske leveranser
  • Minst 3 års garanti
  • 60 dagars retur- og angrerett

Beskrivelse

  • Forsterkede hjørner gjør den ekstra stabil ved stabling. Enkel å fylle på, og det er enkelt å komme til innholdet. Enkel transport med åpne, ergonomiske håndtak. Etikettholder for rask identifisering av innholdet. Glatte vegger for enkel rengjøring. Kasse som kan stables med andre kasser og paller av europastandard. Vegger og bunn tåler oljer, fett, syrer og baser. Helt resirkulerbar kasse. Husk å bestille lokk.
  • 35 kg
  • 3 år
  • ja
  • ja

Miljøvennlig og/eller sosiale fordeler

Denne emballasjen er 100 % gjenvinnbar, noe som betyr at ved slutten av produktets levetid kan alle dets komponenter gjenvinnes hver for seg via spesifikke gjenvinningsordninger.
Dette produktet er 100 % gjenvinnbart, noe som betyr at ved slutten av produktets levetid kan alle dets komponenter gjenvinnes hver for seg via spesifikke gjenvinningsordninger.

Detaljer

Produktinformasjon

Varenavn Plastbakk blå perforert 62-82 l, Volum: 59 L, Kan stables: ja, Totalhøyde: 320 mm, Totalbredde: 400 mm
Varemerke Bito
Pakke stk.

Teknisk spesifikasjon

Volum (L) 59 L
Totallengde (mm) 600 mm
Totalbredde (mm) 400 mm
Totalhøyde (mm) 320 mm
Effektiv bredde (mm) 368 mm
Effektiv høyde (mm) 302 mm
Kan stables JA
Type bunn PERFORERTE
Kjøkken JA
Type vegg PERFORERT
Maksimal last (kg) 35 kg
Maksimal statisk stabling 300 kg
Materiale POLYPROPYLEN
Farge BLÅ
Resirkulerbar emballasje JA - 100%
Resirkulerbart produkt JA - 100%
Produktets opprinnelse Laget i Tyskland
Stablebokser kapasitet (Spekter) STOR (41 - 175 L)
Miljø NÆRINGSMIDDELMILJØ, LAGER
Kjølt/dypfryst JA
Bruk LAGER
Garanti (år) 3 ÅR
Størrelse MEDIUM VOLUME
Etikettholdere På de fire sidene
Maksimal brukstemperatur (°C) 90 °C
Minimal brukstemperatur (°C) -20 °C

Våre anmeldelser er ekte og pålitelige. For å finne ut mer om våre autentiserings- og kontrollprosedyrer, Klikk her.