Plastdunk dobbel

X
Plastdunk dobbel
169,00 kr
 ekskl. mva
211,25 kr Inkl. mva
stk.
Artikkelnr:   821M8310

Miljøvennlig og/eller sosiale fordeler

Denne emballasjen er 100 % gjenvinnbar, noe som betyr at ved slutten av produktets levetid kan alle dets komponenter gjenvinnes hver for seg via spesifikke gjenvinningsordninger.
Denne emballasjen er helt eller delvis resirkulert, noe som betyr at den er laget av materiale som kommer fra resirkuleringsordninger (se den tekniske beskrivelsen hvis du vil ha mer informasjon).
Dette produktet er 100 % gjenvinnbart, noe som betyr at ved slutten av produktets levetid kan alle dets komponenter gjenvinnes hver for seg via spesifikke gjenvinningsordninger.

Miljøpåvirkning

peis planete
peis score D
Kategori: TROMMEL
Dette produktet har høyere miljøpåvirkning enn gjennomsnittet for produkter i sin kategori.
Hjelper deg med å velge mellom liknende produkter i Manutan sitt sortiment. Basert på 16 ulike påvirkningsfaktorer (som f.eks karbonutslipp, ressursbruk, forurensning, menneslige helseaspekter etc)

Denne poengsettingen er basert på en annerkjent metodikk. Les mer om metodikk for miljøpåvirkning, Klikk her

Detaljer

Produktinformasjon

Varenavn Plastdunk dobbel, Volum: 1.5 L 3.5 L, Farge: Hvit, Lengde: 245 mm, Bredde: 115 mm, Høyde: 265 mm
Varemerke Mobil Plastic
Pakke stk.

Teknisk spesifikasjon

Volum (L) 3.5 L, 1.5 L
Lengde (mm) 245 mm
Bredde (mm) 115 mm
Høyde (mm) 265 mm
Farge Hvit
Materiale Polyetylen med høy tetthet
Vekt (kg) 0.42 kg
Minimal brukstemperatur (°C) -20 °C
Maksimal brukstemperatur (°C) 80 °C
Miljøpåvirkning D
Resirkulert emballasje (%) 100 %
PEIS - Produktets karbonfotavtrykk (kg CO2-ekv.) 2.6
PEIS - Aggregert PEF-score per funksjonell enhet (µPts) 18
Resirkulerbart produkt Ja - 100%
Resirkulerbar emballasje Ja - 100%
Special Covid-19 nei
PEIS - Miljøkategori Trommel
Produktets opprinnelse Laget i EU
Kjøkken ja
Garanti (år) 3 år
Ikaros Shop Publisering Ikaros

Dokumentasjon

Våre anmeldelser er ekte og pålitelige. For å finne ut mer om våre autentiserings- og kontrollprosedyrer, Klikk her.